Direktlänk till inlägg 30 mars 2012
Ingredienser
2. Lägg nudlarna i blöt i varmt vatten i 10 minuter eller tills de är mjuka. Häll bort vattnet och ställ undan nudlarna.
3. Hetta upp oljan i en wok eller en stor stekpanna. När oljan är riktigt varm lägger du i vitlök, chili och fläsk, och steker under en ständig omrörning i två minuter. Lägg i räkköttet och stek under omrörning i tre minuter. Tillsätt de avrunna nudlarna. Koka under lock ytterligare någon minut.
4. Häll på fisksåsen, limesaften, socker och ägg. Blanda ordentligt antingen med en tång eller med två träslevar, tills allting blir genomvarmt.
5. Strö över böngroddar, koriander och jordnötter. Denna maträtt serveras traditionellt med friterad lök, farinsocker och hackade jordnötter som tillbehör.
Att det är på tok förlänge sedan jag/vi skrev här! Hoppas med detta att det kommer bli förbättring på denna fronten! Har fotat massa matbilder och säjer hela tiden det ska jag lägga upp i matbloggen men när händer det då ! Haha! ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 |
27 |
28 | 29 |
30 | 31 | ||||
|